Cruceru de la Survivor, după ce a avut Covid: ”La întrebările astea grele nu am răspuns”. Cum s-au comportat medicii de la Matei Balș cu el

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dan Cruceru
Dan Cruceru

Dan Cruceru, prezentatorul “Survivor România”, de la Kanal D, a fost infectat cu noul coronavirus.

Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii difuzate de Kanal D, „Survivor România”, a trecut prin boala care a cuprins întreaga omenire, COVID-19. La fel ca mai toată lumea, a trecut prin stări fizice și emoționale dificile, iar acum, după ce a depășit toate acestea, este dispus să vorbească despre ele.

El a explicat într-un interviu pentru DC News, cum a depășit boala și cum s-a simțit, mai ales din punct  de vedere emoțional. 

Dan Cruceru a fost întrebat ”Care a fost cel mai greu lucru în acea perioadă? Ca persoană care a trecut printr-o astfel de experiență, ce recomandări ai?”

Iată ce a răspuns el:

”(...) Astea au fost și încă sunt întrebări grele la care nu am răspuns. Am fost, însă...”

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel