Cu mască sau fără mască după vaccinare? Dr Adrian Marinescu: când imunizarea la nivelul populației ar fi la majoritate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr. Adrian Marinescu
Dr. Adrian Marinescu

Medicul infecționist Adrian Marinescu a vorbit despre purtarea măștii după vaccinarea împotriva infecției COVID.

Medicul Adrian Marinescu a declarat că 2021 va face diferența în ceea ce privește răspândirea infecției COVID-19.

”Nimic nu este peste noapte, dar, anul 2021 chiar cred că va face diferența. Cei care se vaccinează pot sta un pic liniștiți, pentru că într-adevăr, acolo se pune problema că, ei fiind vaccinați nu se vor îmbolnăvi, nu vor face forme importante, ba chiar probabilitatea de transmitere este clar redusă, dar asta este o situație ideală care nu există în practic, pentru că acei oameni ies, interacționează mai departe, acele persoane nu sunt vaccinate. De asta spuneam că până în vară e nevoie de un interval până când facem această imunizare'', a explicat dr. Adrian Marinescu, potrivit Antena 3.

Vineri, 15 ianuarie, a debutat partea a doua a campaniei naționale de vaccinare. Tot azi, în jurul orei 10.00, președintelui statului i-a fost administrată prima doză din vaccinul împotriva COVID.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel