Cum să scapi de furuncul. Dr. Mihail Pautov desființează o serie de leacuri băbești. “Doamne, cum să-l spurci?” - VIDEO

Dr. Mihail Pautov a vrut să afle ce spun oamenii pe internet despre leacurile băbești.

Medicul a făcut un top al celor mai amuzante leacuri băbești, adunate din grupurile de pe Facebook.

"Ce îmi recomandați pentru palpitărie la inimă? Simt că mi se zbate inima foarte rău" – este întrebarea unei internaute într-un grup de leacuri din bătrâni.

"Inima are un sistem nervos propriu, care emite niște semnale către mușchii inimii, semnale ritmice că acești mușchi să se contracte ritmic. Fluxul sangvin din inimă are nevoie de un ritm constant ca el că curgă ca un râu liniștit. În momentul în care avem o problemă în sistemul nevor, aceste impulsuri nervoase, care fac inima să se contracte, o iau razna, și atunci inima, în loc să bată ritmic, începe să bată ciudat. Atunci râul nu mai curge liniștit, ci devine învolburat. Atunci, sângele are intenția de a se coagula. De aceea, aceste palpitării sunt periculoase pentru oameni. Netratate și lăsate așa, pentru că pot duce la formarea de cheaguri care pot să meargă la plămâni și înfundă vene importante. Oricine are palpitării la inimă ar trebuie să meargă la un medic cardiolog. Este inimă, nu te joci cu ea.", a precizat dr. Mihail Pautov.

"Doinița ne recomandă suc de sfeclă roșie, morcov, păstârnac și țelină (țelină doar pe anotimpul rece). Detoxifică organismul, dă drumul la circulație, curță și dezumflă venele. Dă drumul la circulație...cum? Cum să dezumfli venele? Ori fi ele umflate, dar cum să le cureți, că nu sunt instalație. Doinița, vorbim de inima omului, care are palpitărie, cum să dezumfli venele?", se întreabă medicul Pautov.

Ce spun oamenii pe net despre furuncul

 

Un alt leac este legat de furuncul. Potrivit leacurilor băbești de pe internet, furuncul este bine să-l spurci cu treabă mică și cu treabă mare, plus spălat și dezinfectat.

"Este o pungă de puroi în piele, iar corpul tot atacă, air puroiul ăla se tot dezvoltă, bacteriile alea tot cresc acolo. Este o pungă de puroi. Doamne, cum să-l spurci?", este remarca dr. Mihail Pautov.

Vezi mai multe leacuri băbești, desființate de medicul Mihail Pautov, în videoul de mai jos:

????‍♂️Cum sa iti spurci un “furunc” si unde sa gasesti o pisica gestanta, si la ce e bun “laptele de mamica” + multe alte leacuri babesti interesante. https://youtu.be/ETF6D3t1rgU

Publicată de Dr. Mihail Pautov pe Sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel