Cum să-ți crești genele rapid. Încearcă trucul cu rozmarin

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cum să-ți crești genele? Încearcă trucul cu rozmarin. Foto: Freepick @kiraliffe
Cum să-ți crești genele? Încearcă trucul cu rozmarin. Foto: Freepick @kiraliffe

Vrei să-ți crești rapid genele și nu știi ce trebuie să faci? Află din acest articol cum să ai gene frumoase, lungi și groase în mod natural.

Genele dese, lungi și curbate sunt visul doamnelor și domnișoarelor. Pentru ca genele să aibă efectul genelor false, trebuie să te bazezi în mod regulat pe tratamente naturiste care stimulează părul și favorizează creșterea.

Nu este un secret pentru nimeni că genele îndeplinesc o funcție principală, aceea de a  proteja ochii de praf și de orice alte particule externe. Dar asta nu este tot. Genele deschid ochii și îi măresc. Așa că dacă vrei să obții gene frumoase fără rimel și fără extensii artificiale, nu trebuie să cauți departe! Mizează pe o plantă, care are virtuți nebănuite.

Aceste obiceiuri provoacă riduri în zona ochilor: renunță la ele chiar azi

Cine nu a visat vreodată ca genele să aibă un volum natural? Unele seruri naturale pe bază de plante oferă genelor un aspect de căprioară, stimulând părul și întărindu-l.

Iată rețeta unui ser pe care îl poți pregăti acasă  

A avea gene lungi și groase  este visul oricărei femei. Din fericire, este posibil să le stimulezi creșterea în mod natural cu un ser pe bază de rozmarin. Bogată în antioxidanți și acid rozmarinic, această planta favorizează circulația sângelui și previne creșterea genelor.

Pentru a vă pregăti remediul ai nevoie de:

1 buchet mic  de rozmarin,

1/2 cană de apă.

Într-o oală se toarnă apa, apoi se adaugă rozmarinul. Fierbe apa până își schimbă culoarea și scade la jumătate. Va dura aproximativ 6-7 minute. După cele 7 minute, oprește aragazul și filtrează lichidul. Extractul de rozmarin este gata!

Ce se întâmplă dacă te dai cu cremă cu aur pe față. Detaliu pe care trebuie să-l știi de acum. Diferența dintre aurul coloidal și aurul de 24K: Are mare putere

Acum trebuie să-l transformi într-un ser pentru gene. Pune 2 lingurițe de gel de aloe vera proaspăt sau cumpărat din magazin într-un castron. Această substanță te va ajuta să obții consistența ideală pentru ser.

Adaugă 1/4 de cană de extract de rozmarin în gelul de aloe vera, apoi amestecă. Adaugă și conținutul unei capsule de vitamina E. Serul va deveni ușor strălucitor. Un tub de rimel se spală și se usucă la soare.

Toarnă serul în acest tub. Odată umplut, închide tubul și pune-l în frigider, unde poate fi păstrat aproximativ o săptămână.

Pudra de talc, aliatul tău de nădejde: zece 10 moduri în care o poți folosi. Descoperă-le pe toate

Tot ce trebuie să faci este să aplici acest amestec de rozmarin și aloe vera pe gene în fiecare seară, înainte de culcare. Rezultatele vor fi vizibile după 2 săptămâni de utilizare. Genele tale vor avea volumul și lungimea dorite!

Stimulează renașterea genelor deteriorate cu ulei de cocos

Cauți o altă soluție pentru a face genele să crească mai repede? Uleiul de cocos este excelent pentru promovarea creșterii părului, precum și a genelor. Și asta nu este tot: uleiul de cocos este bogat în vitamina E și acizi grași, care ajută la prevenirea ruperii genelor, pe care le menține sănătoase.

Acidul lauric din uleiul de cocos crește, de asemenea, circulația sângelui către folicul. 

Toarnă 1 linguriță de ulei de cocos într-un castron. Aplicați uleiul de cocos pe gene folosind un tampon de bumbac, o perie de rimel sau vârful degetelor. Asigură-te că le acoperi cu un strat subțire de ulei de cocos. Apoi lasă-l să acționeze peste noapte.

Nu neglija pielea gâtului și a decolteului. Urmează aceste sfaturi pentru cele mai bune rezultate

Uleiul de cocos poate fi aplicat zilnic pe gene pentru o perioadă de 2 până la 3 săptămâni. Apoi fă o pauză de o săptămână și începe din nou. Vei fi uimit de eficacitatea lui!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel