Cum să-ți faci propriul balsam de buze cu ingrediente cât mai naturale. Rețeta

DCMedical Team |
Data publicării:
Balsam de buze  FOTO: pixabay
Balsam de buze FOTO: pixabay

Cu ingredientele potrivite, balsamul de buze va hrăni și îngriji buzele.

Un bun balsam de buze va proteja buzele și le va menține hidratate. Vă puteți crea acasă propriul balsam de buze cu ingrediente cât mai naturale. Topiți trei linguri de ceară de albine cu două linguri de unt de shea și patru linguri de ulei de cocos, iar înainte de a amesteca adăugați de la 10 până la 20 de picături din uleiul esențial preferat. Poate fi cel de lavandă, sau de portocale ori mentă.

După ce ați obținut amestecul îl puteți pune în mici recipiente, de varii forme, și-l lăsați să se întărească. E bine de știut că uleiurile de mentă, portocală, lămâie și lavandă nu numai că adaugă o aromă superbă, dar au și propriile beneficii pentru piele.

Vă puteți juca cu culoarea balsamului de buze pentru a reflecta aroma și a le face mai atrăgătoare prin includerea pudrelor de colorat cosmetice sau prin topirea unui ruj, potrivit hollandandbarett.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel