Cum să-ți protejezi pielea și părul de soare în această vară?

DCMedical Team |
Data publicării:
Cum să-ți protejezi pielea și părul de soare, în această vară
Cum să-ți protejezi pielea și părul de soare, în această vară

Iată ce metode pot aplica ele pentru a-și pregăti părul pentru vară și a-și proteja pielea de radiațiile ultraviolete.

Multe femei sunt îngrijorate de faptul că pielea și părul pot fi deteriorate de soare. Iată ce metode pot aplica ele pentru a-și pregăti părul pentru vară și a-și proteja pielea de radiațiile ultraviolete.

Majoritatea fac tot posibilul să stea la plajă la orele potrivite, când soarele nu este foarte puternic. Ele folosesc și anumite produse cosmetice, care au ingrediente organice certificate și sunt 100% naturale. Acestea oferă protecție solară SPF bună și garantează o piele bronzată, dar care să nu fie deshidratată.

Îngroșarea pielii este rezultatul expunerii prea mult timp la soare, fără o protecție adecvată. De regulă, razele UVB stimulează proliferarea celulelor care formează stratul exterior al pielii. Dacă nu se aplică pe piele o cremă cu SPF 30+, soarele și vântul pot deshidrata pielea și astfel ea va suferi apoi descuamări ce pot duce la formarea de pete și riduri.

Persoanele care nu au grijă de piele lor vara, pot simți efectele soarelui intens – și anume o uscăciune a pielii pentru că aceasta își pierde din elasticitate.

Cum să-ți îngrijești corect părul vara?

 

Soarele și temperaturile ridicate pot usca părul și îl pot face să-și piardă aspectul sănătos și culoarea.

Pentru a avea un păr frumos, trebuie să-l protejezi de efectele negative ale radiațiilor ultraviolete. Acestea dăunează firelor de păr și le fac mai fragile.

Vara, ar trebui să faci un tratament pentru păr, cu anumite produse cosmetice pentru îngrijirea lui, care în plus au și filtre ce protejează împotriva razelor ultraviolete dăunătoare. Acestea pot proteja și culoarea părului, mai ales dacă vrei să-l ferești de decolorare.

1. -imagine fara descriere- (cum-sa-ti-protejezi-pielea-si-parul-de-soare--in-aceasta-vara-1_58648500.jpg)

 

Pe Notino.ro poți găsi cele mai eficiente produse de protecție solară pentru păr, cum ar fi:

- Ulei de protecție solară pentru piele și păr cu protecție medie împotriva razelor UV

- Spray protector de păr și corp

- Unt de Shea pentru păr uscat și deteriorat

- Mască intensivă pentru părul deteriorat de efectele solare, clor și sare cu filtru UV

- Cremă protectoare pentru păr expus la soare

- Spray pentru plajă

- Tratament regenerator și pentru consolidare.

Lumina directă a soarelui și apa sărată pot afecta structura părului și de aceea se recomandă și purtarea unei pălării de soare cu boruri largi, care aduce și un plus de eleganță. Expunerea pe termen lung la razele ultraviolete poate modifica culoarea pigmentului părului și astfel podoaba capilară va deveni plictisitoare.

Dacă adăugăm și apa de mare care este sărată, daunele cauzate asupra părului sunt dublate. Pentru ca buclele de păr să nu devină casante, să-și păstreze nuanța și strălucirea, sunt recomandate anumite produse de îngrijire a părului de pe Notino.ro, care sunt de înaltă calitate:

- Gel de duș și șampon cu elemente nutritive

- Balsam de păr pentru protejarea acestuia de factorii externi

- Măști de păr cu ingrediente naturale

- Șampon hrănitor pentru părul deteriorat de efectele solare

- Aplicarea jeturilor de refacere pentru îngrijire cu spray

- Mască din ulei pentru păr uscat și deteriorat cu parfum Coconut.

2. -imagine fara descriere- (cum-sa-ti-protejezi-pielea-si-parul-de-soare--in-aceasta-vara-2_36574000.jpg)

Vara, experții recomandă spălarea părului mai des decât este necesar, mai ales în cazul unui păr gras. În acest fel, părul nu se deteriorează, scalpul nu devine prea gras, iar porii nu se inflamează.

Un lucru important de știut este că șamponul cu SPF nu este suficient în zilele caniculare. Trebuie să folosești și un spray adecvat sau un ser cu filtru de protecție ridicat. Un alt aspect este să îți speli părul după ce ai înotat în mare, pentru că sarea poate usca firele de păr și asta va afecta aspectul podoabei capilare.

În magazinul online Notino.ro poți găsi și alte produse pentru vară, cum ar fi:

- Produse de styling pentru plajă

- Produse de îngrijire după soare și după înot

- Seturi cosmetice pentru vară.

În general produsele de brand sunt și de calitate înaltă, de aceea sunt atât de mult apreciate. Dacă ești în cautare de produse care sunt cu adevărat eficiente, cu siguranță poți găsi ceea ce îți dorești în gama de produse de înfrumusețare de pe Notino.ro. Îngrijirea pielii dar și a părului vara, la mare este foarte importantă, pentru că lumina directă a soarelui cât și apa sărată poate produce uneori mari daune, greu de remediat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel