Cum se simte Benone Sinulescu la o lună după externare

Adisa Codruț |
Data publicării:

Artistul Benone Sinulescu este externat din spital de circa o lună.

Benone Sinulescu a trecut peste o cumpănă grea în urmă cu mai bine de o lună. Artistul a fost internat în spital timp de 14 zile.  Benone Sinulescu a stat în spital aproximativ două săptămâni, după ce i s-a făcut rău în casă. Inițiat, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au stabilizat.

Soția lui Benone Sinulescu, primele declarații despre starea de sănătate a artistului: „E pe calea cea bună”. La o lună de la externare, apropiații artistului au declarat pentru impact.ro că starea acestuia de sănătate este încă sub semnul întrebării și că nu sunt șanse ca acesta să revină pe scenă pre curând. De asemenea, apropiații au dezvăluit că familia artistului se gândește să îl ducă pe Nea Beni în Franța, pentru mai multe investigații. 

”Nea Beni este încă slăbit, stă mai mult în pat, urmează un tratament, iar după externare s-a confruntat și cu o infecție urinară, pentru care a luat antibiotice. Anul acesta nu sunt șanse să revină în concerte, pe scenă, probabil la începutul anului viitor. Unii medici susțin că, dacă va fi operat la inimă, îi va fi mai bine, căci tratamentul medicamentos nu este suficient, dar Benone se teme. Este îngrijit de soție, dar și cadre medicale. La un moment dat, familia s-a gândit să îl ducă și în Franța, la un consult medical”, au dezvăluit apropiații artistului pentru impact.ro Benone Sinulescu nu va mai urca pe scenă din cauza problemelor medicale. Suma colosală pe care o câștiga artistul de la nunți și evenimente, arată Spectacola.

Benone Sinulescu a stat în spital aproximativ două săptămâni, după ce i s-a făcut rău în casă. Inițiat, artistul a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au stabilizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel