Cum te afectează vorbitul la telefonul în timpul șofatului. Titi Aur explică

Adisa Codruț |
Data publicării:
Șofer
Șofer

Titi Aur a comentat pentru DC News ce înseamnă manevrarea telefonului în timpul șofatului.

Vedeta Cristina Ich, oprită și amendată în trafic de un polițist pentru că se uita în telefon, s-a scandalizat pe Instagram că a fost amendată pe nedrept.

”M-am enervat acum cu niște polițiști! Bă, câtă nesimțire, frate! Că: «Te uiți la Waze». Păi unde vrei, frate, să mă uit?”, a reacționat Cristina Ich.

Legat de cazul acestei vedete, Titi Aur spune că legea e foarte clară: ”dacă manevrezi telefonul, dacă-l muți dintr-un buzunar într-altul fără să-l aprinzi, fără să te uiți, fără să nimic, ai intrat sub incidența legii. Se presupune că odată ce manevrezi telefonul ți se distrage atenția. Odată ce faci asta o faci și cu un anume scop: să vorbești, să vezi emailul, mesajul, să te uiți la GPS, orice. Orice fel de distragere atunci când conduci mașina nu înseamnă decât o reacție întârziată sau reacție zero în anumite cazuri”.

Ce a mai declarat Titit Aur puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel