Cum te poate omorî o aluniță: explicațiile unui medic

Angela Sabău |
Data publicării:
Boli de piele
Boli de piele

O simplă aluniță poate avea un efect mai grav decât o boală din cele mai devastatoare, putând duce chiar la deces. Un medic a explicat cum este posibil.

O aluniță ce apare pe piele poate părea total inofensivă, dar un medic atrage atenția că poate avea efecte mai grave decât o boală din cele mai cumplite, putând duce chiar la deces. 

Prof. dr. Olga Simionescu, şefa secţiei de dermatologie a Spitalului Colentina, a explicat cum este posibil. Ea a vorbit despre lucrurile care pe fondul epidemiei par să fi trecut în planul secund, mai exact despre pericolele expunerii la soare, despre examinarea corectă a aluniţelor, dar şi despre faptul că dermatologia nu înseamnă – aşa cum este percepută de multă ori – doar injectare şi frumuseţe.

Citiți întreaga explicație pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel