Cum vezi un film în pandemie. Organizator: trebuia să-i așezăm pe locurile special gândite

Florina Pop |
Data publicării:
EXCLUSIV

Ioana Dragomirescu, responsabilul sălii Elvire Popesco, spune că, în ciuda noilor măsuri, lumea a venit la proiecțiile de film în aer liber.

La Interviurile DC News și DC Medical, Ioana Dragomirescu, responsabilul sălii Elvire Popescu din București, a vorbit despre cum s-au făcut proiecții de filme în starea de alertă. De îndată ce s-a putut și a apărut și cadrul legislativ în acest sens, Ioana spune că s-au făcut proiecții de film în curtea Institutului Francez din Capitală încă din 13 iunie, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

”A trebuit să reducem extrem de mult numărul de persoane pe care le puteam primi. Sala noastră are 183 de locuri. (...) Afară am reușit să numărăm - respectând toate regulile - numai 50 de locuri. Am instalat chiar două ecrane astfel încât să prindem fiecare colțișor posibil și să proiectăm pe două ecrane simultan maximizând astfel numărul de locuri”, spune Ioana Dragomirescu.  

Aceasta spune că nu s-a mai intrat la film ca de obicei: ”Trebuia să-i conducem și să-i așezăm pe locurile special gândite pentru două persoane, pentru o singură persoană - vorbim de exterior. La fel trebuie făcute circuite de intrări și ieșiri separate, trebuie introdus acest protocol de luarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor, purtarea măștii. Cu toate acestea am avut norocul să avem un răspuns entuziast din partea publicului și să putem continua aceste proiecții în fiecare seară. Aproape trei luni de zile cu mereu plin sau aproape plin. E adevărat că vorbim de 50 de oameni, nu de 500”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel