Cum vopsești ouăle de Paști cu orez. Cea mai sănătoasă metodă

Irina Radu |
Data publicării:

Dacă vrei să vopsești ouăle pentru Paști și ți-e teamă că vopseaua ar putea pătrunde în interior, poți folosi orezul. Este cea mai sănătoasă metodă! 

Ai nevoie de:

ouă fierte, de preferat albe

orez

vopsea lichidă pentru ouă sau coloranţi alimentari

Ouăle se spală şi se pun la fiert. În vase mici de plastic sau în pahare puneţi orez. În fiecare pahar cu orez puneți puţin colorant sau vopsea lichidă. Scuturati vasul cu orez pentru a se colora fiecare boabă de orez. 

Se pune în vas oul fierbinte, punem capacul şi începem să scuturăm oul prin orezul vopsit. Oul se va colora cu model şpriţat. Astfel vopseaua nu pătrunde în interiorul oului fiert şi avem ouă mai deosebit colorate. La final se ung cu puţin ulei sau cu slănină pentru a le da luciu, scrie DCNEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel