Cumpărături făcute înainte de ora 18.00. Raed Arafat: telemunca îți permite să fragmentezi programul

DCMedical Team |
Data publicării:
Job  FOTO: pexels.com
Job FOTO: pexels.com

Șeful DSU Raed Arafat afirmă că sunt mai multe modalități prin care românii îți pot face cumpărăturile înainte de ora 18.00.

Șful DSU, Raed Arafat, susține că acei români  care muncesc în sistem de telemuncă pot ieși într-o pauză la cumpărături, dar și că angajații pot cere decalarea programul, măsură legală.

”Măsura (închiderii magazinelor, n.r.) nu se explică prin măsura în sine, ci prin complexul de măsuri luat. Ce măsură s-a luat? Vineri, sâmbătă, duminică, reducerea orei de la 22:00 la 20:00. Și are explicațiile ei. Reducerea contactului social, al mobilității și oamenii să ajungă acasă și să evităm situația cu care ne-am întâlnit în diferite cluburi care nu au respectat regulile, party-uri în apartamente și așa mai departe. E o măsură.

(...) Ce nu înțelege lumea este că noi am avut măsuri inițial propuse în cadrul grupului, și s-au discutat. Mai sunt încă două măsuri care au fost introduse şi nu sunt ridicate: telemunca, ce îţi permite să fragmentezi programul, să ieși într-o pauză să cumperi şi să te întorci, şi decalarea programului, și decalarea programului, ca oamenii să vină în două grupe. Orice angajat trebuie să solicite angajatorului să facă acest lucru”, a precizat Raed Arafat, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel