Măsurile de protecție împotriva COVID nu se vor relaxa. Read Arafat: proteste au fost și în alte țări

DCMedical Team |
Data publicării:
Raed Arafat, șeful DSU   Foto: gov.ro
Raed Arafat, șeful DSU Foto: gov.ro

Șeful DSU, Raed Arafat, a declarat că măsurile de protecție împotriva COVID nu se vor relaxa din cauza protestelor.

Șeful DSU, Raed Arafat, consideră că măsurile de protecție luate împotriva COVID nu vor fi relaxate din pricina protestelor.

”Nu s-a pus problema să relaxăm din cauza protestelor. Proteste au fost și în alte țări și ați văzut că și în celelalte țări măsurile lor au continuat. Este de înțeles de ce protestează o parte din lume. Este acest sentiment că nu mai putem, că nu mai merge, că de ce măsurile continuă și nu s-a rezolvat problema. E foarte greu să explici oamenilor comportamentul unor astfel de patogeni, cum se comportă, cum este situația.

Adică noi nu putem să vedem numai o voce care acum vine și îți spune: "să nu luați măsuri, că nu mai vrem măsuri, că noi nu mai vrem, nu mai vrem mască, nu mai vrem nimic", și să neglijăm faptul că e foarte multă lume care știe care e situația, care așteaptă să se vaccineze, care dorește să iasă din această situație”, a afirmat Raed Arafat, scrie DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel