Dator cu o moarte, de Rodica Mitu: Astăzi, Rodica Mitu vă face cadou sufletul ei. Știm c-o să vă placă. Rodicuța nu a murit, este alături de noi în continuare

Dator cu o moarte, de Rodica Mitu Astăzi, Rodica Mitu vă face cadou sufletul ei. Știm c-o să vă placă
Dator cu o moarte, de Rodica Mitu Astăzi, Rodica Mitu vă face cadou sufletul ei. Știm c-o să vă placă

Au trecut 40 de zile de când Rodica Mitu, colega și prietena noastră de la DC News, nu mai este.

Și pentru că Rodica Mitu era o poezie de om, sufletul ei ni l-a lăsat într-o carte. Într-o carte de poezii și proză: „Dator cu o moarte”. Și-a lăsat scrierile în niște agende cu gândul să le publice la un moment dat. Spera să le publice singură, dar era datoare cu o moarte. Ca noi toți. Doar că ea și-a achitat datoria mult prea devreme. Nedrept de devreme, când alții abia încep să trăiască. Dar în cei 32 de ani, Rodica Mitu a trăit mai mult decât ar putea trăi oricine.

Părinții ei, Emilia și Florin Mitu, i-au îndeplinit visul și iată că astăzi avem o carte scrisă de Rodica Mitu. Exact cum și-a dorit. Rodica ne-a rămas nu doar în paginile site-ului DC News, ci și în paginile unei cărți. Sufletul ei este acum peste tot. Iar noi suntem datori să nu o uităm. „Datori cu neuitarea” ar putea fi titlul unui capitol de care trebuie să ne ocupăm.

Rodica Mitu, Rodi pentru noi, lăsase scris în agendele ei până și titlul cărții. Avea totul pregătit. Acesta era visul ei: să scrie o carte. Și astăzi i s-a împlinit. 

Despre Rodi, fiecare om care a cunoscut-o ar putea scrie o carte. Rodi era un soare. Rodi era o poezie. Dar dincolo de aceste cuvinte care sunt clișee, Rodi era terapie. 

Ce mai putem face astăzi pentru ea? Cum am putea să-i cinstim memoria? Citindu-i cartea pe care vă invităm să o accesați la finalul articolului. Veți descoperi o Rodica așa cum numai poate cei dragi au știut-o.

Astăzi, Rodica Mitu vă face cadou sufletul ei. Știm c-o să vă placă.

MOTTO

„5 iunie 2020. Azi e eclipsă. Am decis: scriu cartea de poezii și mă eliberez de gândurile negative care mă țineau în spate. Va fi o carte pentru toți care au pierdut pe cineva drag. O carte care vindecă durerea și te ajută să mergi înainte cu inima deschisă. Un omagiu pentru bunicii mei.

Scrisă din perspectiva nepotului care vede trecerea lor mai departe. Povestea lor îmbinată cumva, pentru a nu da totul și fiecare să ia ce simte, să pună emoția în povestea lui”.

RODICA MITU

Cuvânt înainte

„O fiică excepțională, cu un suflet de aur și cu o inimă plină de frumos, bucurie și dragoste. Talentată, deșteaptă, bună și dreaptă, o splendoare de fiică din toate punctele de vedere. Fata noastră dragă, îți mulțumim că ne-ai ales pe noi să fim părinții tăi și faptul că te aveam pe tine însemna că aveam totul.

Mereu am fost mândri de tine. Ai făcut atât de multe, deși nu ai avut suficient timp la dispoziție. Iubirea vieții noastre, te vom iubi întotdeauna, necondiționat și fără limite”.

Doi părinți mândri.

Pe mâine, Rodica ... citește în continuare pe DC News.

Găsiți aici cartea "Dator cu o moarte" - CLICK AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel