De ce 7 septembrie e ziua potrivită pentru a începe curățenia de toamnă

Adisa Codruț |
Data publicării:
Femeie, toamna în parc. Foto: Pixabay
Femeie, toamna în parc. Foto: Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu explică pe ASTROSENS de ce data de 7 septembrie este una prielnică pentru a începe curățenia.

Într-un material postat pe Astrosens, astrologul DC News Daniela Simulescu spune că, ”de obicei, curățenia de toamnă este unul dintre acele momente stresante din an pentru oricine”.

Însă, astrele favorizează activitățile de organizare.

”Din fericire, sezonul Fecioarei (până pe 22 septembrie) are ca obiective tocmai organizarea, eficientizarea și simplificarea vieții. Și dacă ne gândim că și Marte, planeta acțiunii, se află tot în Fecioară până pe 15 septembrie, ei bine, în 2021 ne putem sufleca mânecile și să trecem la treabă cu mai mult spor. Când ar fi ziua potrivită în acest sens?

7 septembrie. De ce? Atunci avem Luna Nouă în Fecioară. O zi nemaipomenită pentru noi începuturi. O casă curată, aerisită și organizată va schimba viața fiecărui membru al familiei. Acest eveniment este prielnic și pentru grădinărit, agricultură și tunderea/tăierile pomilor.

Luna Nouă va fi în trigon cu Uranus, aspect favorabil pentru achiziția unor device-uri care să te ajute la curățenie. Și pentru că Luna Nouă are loc marți, o zi în care poate ai alte planuri, trebuie să ții cont de faptul că poți profita de energia acestui aspect până la Luna Plină din Pești de pe 21 septembrie”, notează Daniela Simulescu, potrivit  ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel