De ce să îți freci unghiile cu usturoi. Trucul care îți va schimba complet manichiura

Monika Baciu |
Data publicării:
usturoi - FOTO: Freepik@stokking
usturoi - FOTO: Freepik@stokking

De ce să îți freci unghiile cu usturoi. Iată ce beneficii are acest truc asupra unghiilor tale.

De ce să îți freci unghiile cu usturoi. Unghia este unul dintre punctele esențiale pentru femei pentru a-și îmbunătăți aspectul. Acesta este motivul pentru care femeile includ tratamentul unghiilor ca fiind una dintre prioritățile de top ale frumuseții, în afară de piele și păr.

Este obișnuit să vedem femei care cheltuiesc mulți bani pentru a-și trata și înfrumuseța unghiile. După cum știm, există multe lucruri pe care femeile le pot face pentru a-și îmbunătăți frumusețea unghiilor, cum ar fi să meargă în mod regulat la manichiură și să își înfrumusețeze unghiile cu o varietate de modele.

Usturoiul, ingredientul natural care ajută la menținerea sănătății unghiilor

Dar știați că există și ingrediente naturale care pot susține frumusețea naturală a unghiilor? Usturoiul este ingredientul natural care este benefic pentru unghii. Prin urmare, acum puteți găsi unele produse de tratament pentru unghii, cum ar fi lacurile de unghii, care includ usturoi. Oja cu usturoi poate fi soluția perfectă pentru dumneavoastră, deoarece arată doar ca oja transparentă cu beneficiile usturoiului, astfel încât vă înfrumusețează unghiile, dar nu este urât mirositoare.

Dar chiar și dacă nu găsiți astfel de produse, este suficient să frecați unghiile cu puțin usturoi. Majoritatea aplică usturoiul ca tratament tradițional pentru unghii.

Vezi și: Obezitatea, boală cronică globală. Avertisment: Jumătate din populația lumii va fi clasificată ca obeză sau supraponderală

Usturoiul, valori nutriționale

Usturoiul este popular în întreaga lume, deoarece este ingredientul principal în gătit pentru gustul său puternic și delicios. Cu toate acestea, usturoiul este, de asemenea, popular pentru sănătatea și proprietatea sa medicinală, inclusiv capacitatea sa de a îmbunătăți sănătatea unghiilor.

Prin aplicarea lacului de unghii cu usturoi, puteți obține beneficiile lacului de unghii cu usturoi care provin din următoarea valoare benefică.

- Proteină

- Vitamina B1

- Vitamina B6

- Vitamina C

- Calciu

- Fier

- Mangan

- Seleniu

- Fibre

- Cupru

- Potasiu

- Fosfor

Cei mai importanți compuși din usturoi sunt manganul, vitamina B6, vitamina C, seleniu și fibrele. Și se susține că cei mai benefici compuși din usturoi pentru îmbunătățirea sănătății unghiilor este manganul.

Vitamina E este esențială pentru sănătatea unghiilor. Așadar, este mai bine să suplinești nevoia de vitamina E pentru unghii prin aplicarea regulată a uleiului de vitamina E, notează Dr. Health Benefits.

Vezi și: Evenimentele stresante, factori declanșatori pentru probleme neurologice. Atacă funcțiile creierului

Lacul de unghii cu usturoi, beneficii

Lacul de unghii cu usturoi nu poate spori doar frumusețea, ci și sănătatea unghiilor noastre. Iar în ceea ce privește modul de utilizare, este foarte simplu, deoarece puteți aplica lacul de unghii cu usturoi așa cum aplicați lacul de unghii obișnuit și puteți obține beneficiile lacului de unghii cu usturoi, după cum se menționează mai jos.

Întărește unghiile

Este visul fiecărei fete să aibă unghii puternice, astfel încât să putem face multe lucruri cu unghiile noastre. În acest caz, lacul de unghii cu usturoi vă poate da o mână de ajutor. Lacul de unghii cu usturoi este eficient pentru a vă întări unghiile. Trebuie doar să aplicați în mod regulat ojă cu usturoi și nu mai aveți nevoie de unghii fragile.

Compusul benefic din usturoi vă ajută unghiile să își recapete strălucirea naturală. Lacul de unghii cu usturoi vă poate ajuta cu această problemă. Calciul, fosforul și manganul din usturoi stimulează creșterea unghiilor. Prin urmare, aplicarea lacului de unghii cu usturoi vă poate ajuta să aveți unghiile lungi.

Vezi și: Boala Parkinson, care este speranța de viață. Cum evoluează cele cinci etape ale bolii

Proprietate antifungică

Usturoiul este un antiseptic natural. Acesta poate scăpa de ciuperci și bacterii. Și știi că ciupercile îți pot infecta unghiile? Ei bine, infecția fungică de pe unghii este diferită de infecția fungică de pe piele.

În loc să vă dea mâncărimi, infecția fungică pe unghii vă va decolora unghia și vă va face unghia casantă. Acest tip de infecție nu dispare pur și simplu dacă îți păstrezi mâinile și unghiile curate. Trebuie să vă puneți pe unghii un antiseptic puternic, la fel ca oja cu usturoi.

Cum se face oja de unghii cu usturoi

De fapt, puteți aplica direct usturoi pe unghii. Tăiați un cățel de usturoi, apoi frecați-l pe unghii și pe cuticule. Dar această metodă face ca unghiile tale să fie urât mirositoare. Este în regulă dacă poți suporta mirosul.

În primul rând, ai nevoie doar de câțiva căței de usturoi și, de asemenea, de ojă transparentă pentru unghii. Poți folosi fie baza, fie oja de unghii top coat. Zdrobiți și mărunțiți usturoiul. Adăugați-l la oja de unghii. Lasă-l să stea cel puțin o săptămână într-un loc uscat și întunecat și agită-l din când în când.

Vă faceți griji în legătură cu mirosul? Nu vă faceți griji, nu va mirosi după o săptămână. După o săptămână, aplicați lacul de unghii direct pe patul unghiei și beneficiați de beneficiile uimitoare ale lacului de unghii cu usturoi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel