Defibrilator automat, amplasat la pârtia Borșa. Echipamentul, achiziționat din donații

Angela Sabău |
Data publicării:
Defibrilator automat   Foto: pixabay.com
Defibrilator automat Foto: pixabay.com

Un defibrilator automat achiziționat din donații a ajuns la complexul Borșa, unde a fost amplasat la intrarea într-un hotel de la baza pârtiei.

Un defibrilator automat se află de azi la baza pârtiei de schi din Complexul Borșa, județul Maramureș. Echipamentul performant a ajuns acolo cu ajutorul donațiilor, pe care Vasile Vlașin, prin „Părinți Salvatori”, le gestionează. Un astfel de echipament a fost amplasat de curând în Baia Mare, achiziționat tot prin donații.

„Începând de azi, turiștii care vor veni în Complexul Turistic Borșa, județul Maramureș, dar și cei peste 1.000 de localnici din zonă, au la dispoziție un echipament performant pentru situațiile în care cineva suferă un stop cardio-respirator, precedat de cele mai multe ori de infarct sau înec.

De asemenea, Serviciul Salvamont Borșa va putea folosi acest echipament la intervențiile pe care le desfășoară, până acuma serviciul neavând în dotare acest echipament vital”, a scris Vasile Vlașin pe pagina sa de Facebook.

Defibrilatorul automat este amplasat la intrarea într-un hotel de la baza pârtiei de schi Borșa Complex.

„Mulțumiri speciale celor care au făcut posibilă această nouă Minune: Valentina Mihali si Giovani Timiș, precum și persoanele care donează câte 2 EUR prin trimiterea cuvântului MINUNI prin SMS la numărul 8844”, a mai menționat el pe pagina sa de socializare.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel