Depinde doar de noi cum ne arată ziua. Expert: trebuie să ne disciplinăm mintea

DCMedical Team |
Data publicării:
Meditație  FOTO: Pixabay
Meditație FOTO: Pixabay

Un trainer dezvăluie de ce este atât de important să ne disciplinăm mintea.

Trainerul Cerasela Rogen subliniază că secretul în a reuși în tot ce ne propunem este să ne disciplinăm mintea. ”În momentul în care ai control asupra minții tale ai control și la prosperitate și la abundență. Înseamnă că atunci când tu observi sau devii conștient de un gând pe care îl ai, noi avem cam 64 de mii de gânduri pe zi dintre care doar câteva le conștientizăm. (…)

Toate lucrurile din jurul nostru au fost o simplă idee, care ideea înseamnă un gând. (…) Iar noi nu realizăm că disciplinarea minții înseamnă să putem avea gânduri despre ce ne dorim în viitor, despre cum am vrea să arate viața noastră. (…) Deci este foarte important să fii conștient de ce gânduri ai și să le înlocuiești”, afirmă Cerasela Rogen, potrivit Antena 3.






Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel