Cazul suspectului de coronavirus: Probele trimise cu mașina la București

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Pacient bolnav de coronavirus în spital  FOTO: Agenția Xinhua
Pacient bolnav de coronavirus în spital FOTO: Agenția Xinhua

În cazul asistentului medical suspectat a fi infectat cu coronavirus, probele prelevate la Timșoara au fost trimise cu MAȘINA la București!

Autoritățile din Caraș și Timiș și-au dat cu dreptul în stângul în cazul asistentului medical suspectat a fi infectat cu coronavirus, în condițiile în care lucrurile ar trebui să meargă șnur și să controleze o posibilă răspândire a bolii. 

Pacientul a fost dus cu ambulanța de la Reșița la Timișoara. Dar medicii de la Timișoara au prelevat probe și le-au trimis la București cu MAȘINA, nu cu avionul sau elicopterul ca să ajungă mai repede!

Culmea e, că deși ministrul Sănătății susținea că vom avea rezultatele până la ora 19.00, surse medicale au dezvăluit pentru DC Medical că probele nu ajunseseră până la ora 18.00, la Institutul Matei Balș din Capitală!

La acestea se adaugă faptul că pacientul în cauză, care se presupune că este asistent medical și care muncea în Germania, unde ar fi ajutat la tratarea unor pacienți infectați cu coronavirus, în loc să stea acasă în carantină, timp de două săptămâni, a venit în România la schi! 

Autoritățile se străduie să ia legătura cu toate persoanele care au intrat în contact cu el, dar poate fi vorba de sute de persoane, din toate colțurile țării. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel