Diabet și pandemia de COVID-19, informațiile momentului. Academia de Sănătate

DCMedical Team / 07 mai 2020 / 16:41
EXCLUSIV
Diabet
Diabet

Pacienții cu diabet întâmpină provocări aparte în pandemia de COVID-19. Care sunt acestea vom afla la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, astăzi, de la ora 18.00, pe DC News, DC Medical și DC NewsTV. 

Una dintre categoriile la risc de infectare cu noul coronavirus și care întâmpină probleme deosebite în pandemia de COVID-19 este reprezentată de pacienții cu diabet. De ce această patologie crește riscul de infectare, Cum se pot proteja ei și ce pot face medicii de specialitate suplimentar pentru a le veni în ajutor, vom afla astăzi, la Academia de Sănătate. 

Academicianul dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii, va aborda acest subiect alături de trei invitați de marcă: Prof.dr. Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române, Prof.dr. Gabriela Roman, Președinta Federației Române de Diabet și Conf.dr. Cornelia Bala, Președinta Asociației Române de Educație în Diabet. 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 18.00, pe canalele de Youtube și paginile de Facebook ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV, și retransmisă luni, 11 mai, de la ora 11.00. 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy