Directorul Crucii Roşii Române, filiala Neamț, a pierdut lupta cu Covid-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Directorul filialei Neamţ a Crucii Roşii Române, Florin Pîclea
Directorul filialei Neamţ a Crucii Roşii Române, Florin Pîclea

Directorul filialei Neamţ a Crucii Roşii Române, Florin Pîclea, a decedat ca urmare a infectării cu Covid-19, a anunţat directorul general al organizaţiei, Ioan Silviu Lefter.


Pîclea avea 64 de ani, iar decesul a survenit duminică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ.

"Am primit cu adâncă tristețe vestea trecerii la cele veșnice, astăzi în jurul orei 12:00, la vârsta de 64 de ani, a colegului nostru Florin Pîclea, cel care timp de 18 ani a fost directorul Filialei Neamț a Crucii Roșii Române.

Domnul Florin Pîclea a fost diagnosticat cu Covid-19 în urmă cu trei săptămâni, când a fost internat la Spitalul Județean Neamț. În urma analizelor efectuate în spital a fost diagnosticat și cu diabet.

Născut în satul Ruginești, comuna Hangu din județul Neamț, a absolvit Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. După 26 de ani de activitate în domeniul industrial, domnul Florin Pîclea a preluat conducerea Filialei Neamț a Crucii Roșii Române în anul 2002, acolo unde a activat până în ultima zi.

Model de noblețe sufletească, în calitate de director a organizat activitatea umanitară la nivelul județului Neamț, dezvoltând numeroase activități în beneficiul celor mai vulnerabile persoane.

În aceste momente triste pentru familie, colegi, voluntari și pentru toți cei care l-au cunoscut și prețuit, le adresăm tuturor condoleanțe și îi încredințăm de întreaga compasiune a întregului colectiv al Crucii Roșii Române.

Astăzi, Crucea Roșie Română a mai pierdut un membru al marii noastre familii.

Veșnica lui pomenire din neam în neam", a scris pe pagina de Facebook a Crucii Roşii Române, directorul Ioan Silviu Lefter.

 

 

Florin Pîclea a fost directorul filialei Neamţ a Crucii Roşii Române în ultimii 18 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel