Documentul de la care pornesc TOATE conspirațiile despre COVID. Cine și ce ascunde

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Cadru medical
Cadru medical

Directorul medical al Spitalului Colentina din București, medicul Sabina Zurac, a vorbit, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, despre un document potrivit căruia autopsia la decedații de COVID-19 nu e necesară.

Doctorul Sabina Zurac, director medical la Spitalul Colentina din București, a amintit de acel ordin de ministru care stipula că autopsiile decedaților de COVID-19 nu sunt necesare.

”Poate că a fost o greșeală din punct de vedere semantic pentru că plecând de la această afirmație s-a ajuns la o întreagă teorie a conspirației că nu se moare de COVID-19 și că totul este o invenție. Și că am ajuns până la urmă să considerăm problema infecției cu SARS COV 2 o problemă de opțiune personală și de credință, că există sau nu virusul, ceea ce mi se pare că depășește mult cadrul oricărei discuții bazată pe dovezi științifice”, subliniază dr Sabina Zurac.

Potrivit acesteia, același act normativ precizează că în scop științific se pot efectua autopsii chiar și la pacienții care decedează cu diagnostic clar de COVID-19. În țară s-au efectuat circa 200 de astfel de autopsii, inclusiv la cererea rudelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel