Doliu în lumea medicală. COVID-19 a răspuns un medic de 44 de ani, din Timișoara

DCMedical Team |
Data publicării:
Doliu
Doliu

Un medic de 44 de ani, din Timișoara, a murit răpus de infecția COVID-19.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brânzeu” din Timișoara, Raul Pătrașcu, a anunțat că infecția COVID-19 a făcut încă o victimă în rândul medicilor aflați în prima linie. este vorba de asistentul universitar Cristian Milicin, în vârstă de 44 de ani. Se infectase în urmă cu trei săptămâni.

”Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni.Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu "cred" în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara este alături de familie. Sincere condoleanțe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, notează managerul Pătrașcu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel