Doliu în lumea medicală. COVID-19 a răspuns un medic de 44 de ani, din Timișoara

DCMedical Team / 29 aug 2020 / 15:32
Doliu
Doliu

Un medic de 44 de ani, din Timișoara, a murit răpus de infecția COVID-19.

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brânzeu” din Timișoara, Raul Pătrașcu, a anunțat că infecția COVID-19 a făcut încă o victimă în rândul medicilor aflați în prima linie. este vorba de asistentul universitar Cristian Milicin, în vârstă de 44 de ani. Se infectase în urmă cu trei săptămâni.

”Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puțin de 3 săptâmâni.Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic și sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne lovește pe toți ca un trăznet și încă un mesaj pentru acei inconștienți care nu "cred" în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Județean de Urgență "Pius Brînzeu" Timișoara este alături de familie. Sincere condoleanțe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, notează managerul Pătrașcu pe Facebook.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy