Două instituții, declarate focar de COVID-19: mai mulți angajați, testați pozitiv

Angela Sabău / 15 oct 2020 / 13:17
Instituții declarate focar COVID   Foto: Pixabay
Instituții declarate focar COVID Foto: Pixabay

Două instituții din Maramureș au fost declarate focar de COVID-19, după ce mai mulți angajați au fost testați pozitiv la noul coronavirus.

Patru angajați ai Direcției de Statistică Maramureș au fost testați pozitiv la COVID-19. De asemenea, șase angajați ai Primăriei Recea, județul Maramureș, au fost depistați pozitivi la noul coronavirus.   
Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar în cele două instituții și a impus măsuri.
„În ambele situații s-a procedat la efectuarea dezinfecției. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat. Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile la domiciliu sau în locația declarată. Reiterăm, solicitarea către  cetățeni de  a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru”, arată Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy