Două instituții, declarate focar de COVID-19: mai mulți angajați, testați pozitiv

Angela Sabău |
Data publicării:
Instituții declarate focar COVID   Foto: Pixabay
Instituții declarate focar COVID Foto: Pixabay

Două instituții din Maramureș au fost declarate focar de COVID-19, după ce mai mulți angajați au fost testați pozitiv la noul coronavirus.

Patru angajați ai Direcției de Statistică Maramureș au fost testați pozitiv la COVID-19. De asemenea, șase angajați ai Primăriei Recea, județul Maramureș, au fost depistați pozitivi la noul coronavirus.   
Direcția de Sănătate Publică Maramureș a declarat focar în cele două instituții și a impus măsuri.
„În ambele situații s-a procedat la efectuarea dezinfecției. Se efectuează ancheta epidemiologică și au fost dispuse măsurile specifice de protecție a personalului angajat. Contacții direcți au fost carantinați pentru o perioadă de 14 zile la domiciliu sau în locația declarată. Reiterăm, solicitarea către  cetățeni de  a respecta măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, normele stabilite de Institutul Național de Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Maramureș pentru a preveni și limita infecția cu SARS-CoV-2 la nivelul județului nostru”, arată Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel