Două spitale de copii din București, fără apă caldă. Avarie RADET

Dana Lascu / 15 noi 2019 / 11:13

Spitalul de Copii Marie Curie și Centrul de Recuperare Neuromotorie pentru copii Nicolae Robănescu din București nu au avut, timp de trei zile, apă caldă din cauza unei avarii a RADET. Secretarul de stat dr Horațiu Moldovan merge în control

Spitalul de Copii Marie Curie și Centrul de Recuperare Neuromotorie pentru copii Nicolae Robănescu din București nu au avut, timp de trei zile, apă caldă din cauza unei avarii a RADET, au c onfirmat pentru Dc Medical, managerii celor două instituții medicale. 

„În dimineața aceasta la ora 7 s-a rezolvat avaria, dar tip de trei zile nu am avut apă caldă și căldură”, a epxlicat Daniel Buzatu, manager al Spitalului Marie Curie.

„În fiecare an când se dă drumul la căldură avem astfel de probleme. Fiind un spital mic, cu puține paturi, dar cu mulți copilași, nu au stat în frig, am putut să încălzim saloanele, dar lipsa apei calde a fost o problemă”, a dezvăluit Liliana Pădure, managerul Centrului de Recuperare Neuromotorie pentru copii Nicolae Robănescu din București. 

Ministerul Sănătății a anunțat că securetarul de stat Horațiu Moldovan merge astăzi la fața locului ca să vadă exact situația. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy