Dr Adrian Streinu-Cercel, schimbat de la șefia unei comisii a Ministerului Sănătății

Dana Lascu, Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel
Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel

Ministerul Sănătății a confirmat înlocuirea din funcția de șef al unei comisii a profesorului Adrian Streinu-Cercel. Iată cine îi ia locul

Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel a fost schimbat fin funcția de șef al Comisiei de management clinic și epidemiologic al COVID 19 din Ministerul Sănătății. Informația a fost confirmată oficial de Grupul de Comunicare Strategică. 

"Conducerea Ministerului Sănătății a decis astăzi modificarea Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID 19 prin introducerea mai multor specialiști in boli infecțioase, cardiologie, epidemiologie, hematologie, precum și înlocuirea prof.dr.Adrian Streinu Cercel din funcția de președinte al acestei comisii", transmite Ministerul Sănătății.

Mai mult, profesorul nu doar că a fost schimbat din funcție, ci nici nu va mai face parte din această comisie. 

Din primele informații, în locul lui se pare că va fi numită în locul său dr Adriana Pistol, care este directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel