Dr Adrian Streinu-Cercel, schimbat de la șefia unei comisii a Ministerului Sănătății

Dana Lascu, Georgiana Ioniță / 23 apr 2020 / 16:04
Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel
Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel

Ministerul Sănătății a confirmat înlocuirea din funcția de șef al unei comisii a profesorului Adrian Streinu-Cercel. Iată cine îi ia locul

Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel a fost schimbat fin funcția de șef al Comisiei de management clinic și epidemiologic al COVID 19 din Ministerul Sănătății. Informația a fost confirmată oficial de Grupul de Comunicare Strategică. 

"Conducerea Ministerului Sănătății a decis astăzi modificarea Comisiei pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID 19 prin introducerea mai multor specialiști in boli infecțioase, cardiologie, epidemiologie, hematologie, precum și înlocuirea prof.dr.Adrian Streinu Cercel din funcția de președinte al acestei comisii", transmite Ministerul Sănătății.

Mai mult, profesorul nu doar că a fost schimbat din funcție, ci nici nu va mai face parte din această comisie. 

Din primele informații, în locul lui se pare că va fi numită în locul său dr Adriana Pistol, care este directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, din cadrul Institutului Național de Sănătate Publică. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy