Dr Alice Gavrilescu, totul despre implantul dentar la Interviurile DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Alice Gavrilescu. Foto: DC MEDICAL
Dr Alice Gavrilescu. Foto: DC MEDICAL

Cea mai bună metodă de a reface cât mai aproape de cum era natural structura dentiției este implantul. În ce condiții se face acesta și cum, va EXPLICA dr Alice Gavrilescu, specialist în chirurgie dentară, vineri, 3 mai, de la ora 14.00, la Interviurile DC Medical. Emisiunea va fi transmisă pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale DC Medical.

Pierderea dinților este o problemă la nivel mondial, nu doar în România, dar medicina a evoluat de asemenea manieră încât pierderea unui dinte nu mai o tragedie.

Implantul este tehnica prin care se reface cel mai aproape de natural dentiția unei persoane. Acesta, însă, trebuie făcut în anumite condiții și după anumite reguli.

Ce materiale se folosesc la implanturile dentare, care sunt situațiile când este indicat implantul, cum se realizează adițiile osoase și câte implanturi poți să faci, veți afla direct de la un specialist - dr Alice Gavrilescu, medic stomatolog specializat în implantologie și estetică dentară - la Interviurile DC Medical.

Emisiunea va fi transmisă mâine, 3 mai, de la ora 14.00, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale DC Medical. Ulterior, ea va putea fi urmărită și aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel