Dr Bogdan Marțian: Chirurgia oncologică la zi. Interviurile DC News și DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr. Bogdan Marțian. Foto: DC MEDICAL
Dr. Bogdan Marțian. Foto: DC MEDICAL

Dr Bogdan Marțian, șeful Clinicii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, vine la Interviurile DC News și DC Medical, vineri, 16 aprilie, de la ora 16.00, pentru a ne explica evoluția chirurgiei oncologice și a celei robotice în clinica pe care o conduce. 

Dr Bogdan Marțian, șeful Clinicii de chirurgie generală de la Spitalul Clinic Sanador, va explica, într-o nouă ediție a Interviurilor DC News și DC Medical, realizată de jurnalistul Val Vâlcu, ce plus valoare aduc chirurgia modernă și cea robotică în patologia oncologică, mai exact ce beneficii au pacienții cu cancer tratați fiind prin mijloace moderne.

Sanador

Spre exemplu, reputatul chirurg va vorbi despre cum se depistează și se pune diagnosticul în cancerul gastric, care sunt principiile de tratament, când și cum se operează clasic, laparoscopic și robotic. 

De asemenea, el va dezvălui care sunt patologiile oncologice cele mai frecvente la Sanador ce este nou în chirurgia defectelor peretelui abdominal (herniile inghinale și cele incizionale). 

În contextul pandemiei COVID-19, dr Bogdan Marțian va explica și ce se poate amâna și ce trebuie operat; de ce ajung pacienții târziu și ce se poate face pentru asta. Nu în ultimul rând, vom afla detalii de ultimă oră despre evoluția programului de chirurgie robotică lansat anul trecut la Spitalul  Clinic Sandor. 

Emisiunea va fi transmisă simultan, vineri, 16 aprilie, de la ora 16.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News Tv. Ea va putea fi urmărită și AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel