Dr Cezarina Matei: Tot ce trebuie să știi despre BALONARE. Interviurile DC Medical

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Cezarina Matei. Foto: Facebook
Dr Cezarina Matei. Foto: Facebook

Dr Cezarina Matei, medic de familie, vine la Interviurile DC Medical, de la ora 19.00, pentru a ne explica ce este balonarea și când este ea un simptom al unei boli grave. 

Dr Cezarina Matei, medic specialist în medicină de familie din București, va vorbi, la ediția din această seară a Interviurilor DC Medical despre balonare. 

De multe ori un efect banal al faptului că am mâncat prea mult și prea repede, balonarea poate fi însă simptom al unor afecțiuni mai grave. Care dintre aceste afecțiuni poate fi tratată de medicul de familie și pentru care dintre ele ai nevoie de un consult la un medic specialist, veți afla la Interviurile DC Medical. 

Emisiunea va fi transmisă simultan, pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale DC Medical, de la ora 19.00. Ulterior, ea va putea fi vizionată și aici. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel