Dr. Cornelia Preda: Copilul născut prematur, la Interviurile DC MEDICAL

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr. Cornelia Preda, șeful Secției de Neonatologie de la Spitalul Clinic Sanador. Foto: DC MEDICAL
Dr. Cornelia Preda, șeful Secției de Neonatologie de la Spitalul Clinic Sanador. Foto: DC MEDICAL

Dr. Cornelia Preda, șeful Secției de Neonatologie de la Spitalul Clinic Sanador va explica, EXCLUSIV la DC MEDICAL, miercuri, 27 martie, de la ora 13.00, ce înseamnă un copil născut prematur și care sunt problemele care pot să apară la acești micuți.

Medic primar neonatolog și șef al Secției de Neonatologie de la Spitalul Clinic Sanador, dr. Cornelia Preda este în primul rând mamă a patru copii. Invitată la Interviurile DC Medical, medicul va vorbi despre ce înseamnă un copil prematur. Echipa pe care o conduce are o vastă experiență, cel mai mic copilaș născut la Sanador având doar 600 de grame. 

Vom afla când este considerat copil ca fiind născut prematur din punct de vedere medical, ce presupune această condiție, ce complicații pot să apară în cazul micuților veniți pe lume înainte de termen fără a se fi dezvoltat complet in utero, și cum ai grijă de un astfel de micuț.

Dr. Cornelia Preda va vorbi despre provocările pe care le reprezintă un astfel de bebeluș pentru echipa medicală, dar și despre cum pot fi ajutați părinții micuțului să treacă de această perioadă dificilă.

Cât de mult pot recupera deficitul dat de nașterea prematură micuții aceștia, cât timp trebuie urmăriți și ce controale trebuie să li se facă, dar și dacă pot fi anticipate astfel de nașteri, puteți afla miercuri, de la ora 13.00, la emisiunea Interviurile DC MEDICAL, care va fi transmisă simultan, pe pagina de Facebook și pe contul de Youtube al publicației noastre.

Ulterior, emisiunea va putea fi urmărită și aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel