Dr Dan Deleanu: Premieră în Cardiologia Intervențională, la Academia de Sănătate

Dana Lascu / 21 feb 2021 / 21:26
EXCLUSIV

Dr Dan Deleanu, reputat cardiolog intervenționist, vine luni, 22 februarie, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate, emisiune realizată de prof dr Irinel Popescu, pentru a detalia o premieră în cardiologia intervențională - cazul unui pacient cu un defect grav de sept interventricular, care a fost rezolvat prin tehnica percutană. 

„Îl avem ca invitat pe dr Dan Deleanu, șeful Laboratorului de Cardiologe Intervențională de la Institutul de boli cardiovasculare CC Iliescu din București. Este unul dintre pionierii și liderii cardiologiei intervenționale din România. Obiectul discuției va fi, evident, cardiologia intervențională, în contextul în care la Institutul CC Iliescu a fost efectuată de curând o nouă premieră în acestă disciplină. Dr  Dan Deleanu, care este autorul acestei premiere, o să ne spună despre ce este vorba și ulterior vom discuta despre tendințele evolutive în terapia bolilor cardiovasculare în care cardiologia intervențională câștigă din ce în ce mai mult teren”, a explicat prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

Dr.Dan Deleanu este unul dintre prea puținii cardiologi intervenționiști din România care operează, fără a lăsa cicatrice, defectele congenitale.

Expertiza sa se extinde și asupra celei mai frecvente aritmii a inimii, fibrilația atrială. De altfel, specialistul a realizat, de-a lungul carierei, mai multe intervenții în premieră națională. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 22 februarie, de la ora 11.00, simultan, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube al DC News și  DC Medical, dar și pe DC News TV. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy