Dr. Dragoș Zamfirescu, noutăți în chirurgia plastică la Academia de Sănătate

Dana Lascu / 17 dec 2018 / 02:13
Dr. Dragoș Zamfirescu. foto: clinicazetta.ro
Dr. Dragoș Zamfirescu. foto: clinicazetta.ro

Doctor în științe medicale și medic primar în chirurgie plastică, estetică și mirochirurgie reconstructivă, cu o carieră de peste două decenii de ani la activ, dr. Dragoș Zamfirescu este invitatul de astăzi, de la ora 11.00, al emisiunii Academia de Sănătate, transmisă EXCLUSIV de DC MEDICAL.

Invitatul de astăzi, al emisiunii Academia de Sănătate, moderată de prof.univ.dr. Irinel Popescu este medicul Dragoș Zamfirescu. Acesta este, potrivit biografiei sale, doctor în științe medicale, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, cu o experiență de 21 ani în chirurgie plastică, 20 ani în microchirurgie reconstructivă și 19 ani în chirurgie estetică. Are la activ peste 8.000 de intervenții chirurgicale, dintre care unele cu grad deosebit de dificultate și premiere naționale.

Carieră bogată

De asemenea, în bogata sa carieră, dr. Dragoș Zamfirescu are peste 65 de articole publicate în reviste de specialiate (dintre care 11 articole ISI), 268 de prezetări susținute la congrese de specialitate, 14 capitole și cărți apărute la edituri naționale și internaționale.

Nu în ultimul rând, a primit trei premii naționale și două internationale, a participat la 76 de cursuri și 82 de congrese de specialitate, din România și din străinătate, a coordonat numeroase proiecte științifice de cercetare, unul dintre ele finalizându-se cu un brevet de invenție.

La Academia de Sănătate chirurgul va vorbi despre noutățile din domeniul său de activitate. Emisiunea va începe la ora 11.00 și va putea fi urmărită pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube ale DC MEDICAL, iar ulterior și aici.

Articole Recomandate
Comentarii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.23