Dr Emel Nuraltay: Ghid complet pentru gravide, la DC NEWS și DC MEDICAL. EXCLUSIV

Dana Lascu / 28 Martie 2019 / 21:15
EXCLUSIV
Dr. Emel Nuraltay este șeful Secției de Obstetrică de la Spitalul Clinic Sanador
Dr. Emel Nuraltay este șeful Secției de Obstetrică de la Spitalul Clinic Sanador

Invitatul ediției de vineri, 29 martie, ora 11.00, a Interviurilor DC NEWS și DC MEDICAL, va fi dr. Emel Nuraltay, medic specialist obstetric-ginecologie, șeful Secției de Obstetrică de la Spitalul Clinic Sanador. Exclusiv pentru cele două posturi, cunoscutul medic va face un ghid complet pentru femeile care-și doresc să devină mame și pentru gravide. Interviul va fi transmis pe ambele pagini de Facebook și canale de Youtube, simultan.

Dr Emel Nuraltay este medic specialist obstetrică-ginecologie, și, încă de la înființarea sa, în 2011, șeful Secției de Obstetrică de la Spitalul Clinic Sanador.

Cu foarte bogată experiență și calificare (ca să ajungi specialist în acest domeniu îți trebuie minim 16 ani de studiu), cunoscutul doctor va face, EXCLUSIV pentru DC NEWS și DC MEDICAL, un ghid complet al sarcinii.

Vom afla ce analize trebuie să-și facă o femeie care dorește să rămână însărcinată, dar și ce analize și investigații trebuie să-și facă o gravidă, separat, pe cele trei trimestre de sarcină.

Sarcină, naștere și complicații

Apoi, vorbim liber și fără ezitări, despre posibilele complicații care pot să apară în timpul sarcinii – de genul preeclampsiei, spre exemplu -, dar și la naștere sau după.

Apoi, Dr Emel Nuraltay va vorbi despre cele două tipuri de nașteri: cea naturală și cea prin cezariană, cu beneficii și pericole în ambele cazuri.

La capitolul complicații, vom aborda inclusiv embolia amniotică și problemele care le declanșează aceasta, în cascadă, afecțiune extrem de rară și foarte periculoasă, de care a suferit celebra cântăreață Andreea Bălan.

Pentru că în ultimii ani româncele au început să copieze suratele lor din străinătate, cunoscutul obstetrician explică și care sunt pericolele la care se expun gravidele care aleg să nască acasă, în România.

Vom afla și cât de important este rolul moașei, în sarcină, naștere și urmărirea post-partum, rolul neonatologului, dar și care e secretul unei echipe funcționale de obstetrică-ginecologie, într-un spital privat. Mai ales, cât de mult contează condițiile în care o femeie naște. 

Emisiunea de mâine, care va fi una de excepție, este un ghid complet despre tot ce ar trebui să știe o femeie care-și dorește un copil sau o gravidă, în orice trimestru ar fi ea.

Ediția specială a Interviurilor va fi transmisă simultan, atât pe paginile de Facebook cât și pe canalele de Youtube ale DC NEWS și DC MEDICAL.

Ulterior, ea va putea fi urmărită și aici.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy