Dr. Silviu Dumitrescu: Semnele ascunse care arată că ai probleme cu inima, la DC MEDICAL

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Lt. col. dr. Silviu Ionel Dumitrescu, șeful Secției Cardiologie 1 de la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”
Lt. col. dr. Silviu Ionel Dumitrescu, șeful Secției Cardiologie 1 de la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”

Lt. col. dr. Silviu Ionel Dumitrescu, șef de lucrări, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, șeful Secției Cardiologie 1 de la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”, explică, astăzi, de la ora 20.00, EXCLUSIV la Interviurile DCMEDICAL, care sunt factorii de risc care nu ne dau bătăi de cap, pe unii chiar nu-i simțim, dar care ne îmbolnăvesc inima.

Când vine vorba de incidența bolilor cardiovasculare, românii sunt campioni în Europa la numărul de cazuri. 

Lt. col. dr. Silviu Ionel Dumitrescu, șef de lucrări, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, șeful Secției Cardiologie 1 de la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila", explică, EXCLUSIV la Interviurile DC MEDICAL, că din păcate de foarte multe ori ne-o facem cu mâna noastră.

Sunt mai mulți factori de risc - la care am putea renunța - dar pe care îi ignorăm. Ei ne îmbolnăvesc treptat inima, de multe ori fără să dea niciun simptom notabil.

Pur și simplu, ajungem la Urgență când deja s-a produs un eveniment cardiac major, care ne pune viața în pericol, fără să fi realizat anterior cât de bolnavi suntem. 

Interviu va fi transmis, de la ora 20.00, live pe pagina de Facebook a DC Medical și pe canalul de Youtube al DC MEDICAL, ulterior putând fi urmărit și aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel