Dr. Silviu Dumitrescu: Semnele ascunse care arată că ai probleme cu inima, la DC MEDICAL

DCMedical Team / 02 feb 2019 / 19:41
Lt. col. dr. Silviu Ionel Dumitrescu, șeful Secției Cardiologie 1 de la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”
Lt. col. dr. Silviu Ionel Dumitrescu, șeful Secției Cardiologie 1 de la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”

Lt. col. dr. Silviu Ionel Dumitrescu, șef de lucrări, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, șeful Secției Cardiologie 1 de la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”, explică, astăzi, de la ora 20.00, EXCLUSIV la Interviurile DCMEDICAL, care sunt factorii de risc care nu ne dau bătăi de cap, pe unii chiar nu-i simțim, dar care ne îmbolnăvesc inima.

Când vine vorba de incidența bolilor cardiovasculare, românii sunt campioni în Europa la numărul de cazuri. 

Lt. col. dr. Silviu Ionel Dumitrescu, șef de lucrări, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale, șeful Secției Cardiologie 1 de la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila", explică, EXCLUSIV la Interviurile DC MEDICAL, că din păcate de foarte multe ori ne-o facem cu mâna noastră.

Sunt mai mulți factori de risc - la care am putea renunța - dar pe care îi ignorăm. Ei ne îmbolnăvesc treptat inima, de multe ori fără să dea niciun simptom notabil.

Pur și simplu, ajungem la Urgență când deja s-a produs un eveniment cardiac major, care ne pune viața în pericol, fără să fi realizat anterior cât de bolnavi suntem. 

Interviu va fi transmis, de la ora 20.00, live pe pagina de Facebook a DC Medical și pe canalul de Youtube al DC MEDICAL, ulterior putând fi urmărit și aici: 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy