Dr. Tudor Ciuhodaru, despre restricțiile anti-COVID-19 din România: Pe bune, sunt de noaptea minții! / VIDEO

Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, și-a exprimat părerea despre restricțiile anti-COVID-19 impuse în România. 

"Din păcate, am plecat acum un an din carantină, ne-am întors în carantină, deși avem stări, vaccinări, medicamente care puteau fi puse în practică până acum. Ceva nu se leagă...ori e pandemie, ori e golănie, spun mulți dintre colegii mei. Ori, lucrurile acestea trebuiau reglementate și rezolvate până în acest moment. Suntem pe un teren minat, fără o bază medicală concludentă, fără a se respecta drepturile noastre, devine ceva care poate să devină favorabil sau nefavorabil. Singurul drept rar, dobândit de români, odată cu aderarea României la UE, a fost dreptul de a circula liber, fără restricții suplimenatre în baza actului de identitate oferit de țara mea, România. Am spus asta și în Parlamentul european, dar se pare că nu se înțelege acest lucru, mai ales că am mai pus o întrebare: De ce vaccinarea este gratuită, iar testarea este pe bani grei?

Mă uit și la restricțiile care se iau în ultima vreme, care este fundamentul științific să închidem magazinele de la ora 18? Pe bune, sunt de noaptea minții! În plus, se vede că aceste efecte de carantină nu au efectul scontat.", a precizat medicul Tudor Ciuhodaru într-un interviu pentru BZI.

Citește și Medic din Cluj, despre dr. Flavia Groșan: Dacă pacienții se agravează, îi trimite la noi. Zice că nu o interesează

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel