Dr Virgil Musta: cum îi ajută o zi de spitalizare pentru cei cu COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr Virgil Musta. Foto: Facebook
Dr Virgil Musta. Foto: Facebook

Dr Virgil Musta, medic la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, consideră că o zi de spitalizare a pacienților testați pozitivi cu COVID-19 le-ar putea salva acestora viața.

Medicul Virgil Musta, şeful Secției de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului "Dr. Victor Babeş" Timişoara, a declarat că o zi de spitalizare a pacienţilor care sunt testaţi pozitiv cu COVID-19 le poate salva acestora viaţa, înainte ca infecția să evolueze rapid spre forme severe.
”Am avut pacienţi care se simţeau bine, nu aveau simptome de COVID-19 sau erau uşor simptomatici şi au ales să plece acasă. După patru - cinci zile, s-au decompensat rapid şi, din păcate, au ajuns în Secţia de Terapie Intensivă”, a declarat doctorul Virgil Musta, potrivit DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel