Elena Merișoreanu, probleme după infecția cu SARS-CoV-2: Artista a suferit și două operații complicate

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merișoreanu. Foto: Facebook
Elena Merișoreanu. Foto: Facebook

Elena Merișoreanu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă după infecția cu virusul SARS- CoV-2.

Elena Merișoreanu s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă. Artista, în vârstă de 72 de ani, a fost operată în luna mai, din cauza unor probleme  la fiere. Ulterior, interpreta de muzică populară a fost nevoită să se opereze din nou din cauza unor afecțiuni la nivelul picioarelor. Probleme nu s-au oprit aici, astfel că Elena Merișoreanu s-a infectat cu virusul care a împânzit o lume întreagă.

Artista a fost internată la spitalul Matei Balș din Capitală, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

,,Eu am ieșit foarte bine din spital, mulțumesc bunului Dumnezeu și medicilor de la Matei Balș, care m-au îngrijit extraordinar, nu numai pe mine, ci pe toată lumea. Îi prețuiesc pe medici pentru că fac eforturi ieșite din comun ca să salveze vieți. Dacă nu m-aș fi dus la timp la spital, și așa m-am dus foarte târziu, astăzi nu mai vorbeam, nu mai eram... Am făcut pneumonie cu 8% puțin, dacă mai stăteam...și am ieșit de la spital cu 0%, saturația 99”, a declarat Elena Merișoreanu pentru click.ro.

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii despre acest subiect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel