Elevi cu halucinații, transportați la spital, în Tulcea

Dana Lascu / 16 oct 2018 / 08:59
Parapantistul căzuta fost transportat la spital
Parapantistul căzuta fost transportat la spital

Trei elevi de la Liceului teoretic „Constantin Brătescu” din oraşul Isaccea, judeţul Tulcea, au fost transportaţi, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea pentru că aveau halucinaţii și vărsături. Poliția a declanșat o anchetă în acest caz.

Trei elevi de la Liceului teoretic „Constantin Brătescu" din oraşul Isaccea, judeţul Tulcea, au fost transportaţi, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Tulcea pentru că aveau halucinaţii și vărsături. Cei trei elevi, doi dintre ei în clasa a IX-a, iar cel de-al treilea în clasa a X-a, au fost observaţi de către un supraveghetor al unităţii şcolare ca având un comportament anormal, a declarat pentru Agerpres inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Tulcea, Lucica Popişcă.

Au fost externați rapid

Unitatea din oraşul Isaccea are trei corpuri, iar două dintre ele sunt despărţite de o stradă. Acolo, într-o recreaţie, copiii au fost observaţi ca având un comportament anormal, se clătinau, iar supraveghetorul i-a chemat în şcoală", a detaliat inspectorul.
Conducerea unităţii de învăţământ din Isaccea a chemat Salvarea. Cele treimașini venite de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi SMURD i-au transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Cei trei copii aveau halucinaţii şi vărsături. Nu a existat însă o justificare pentru internarea lor în unitate, astfel că ei se află acum la domiciliile lor", a declarat managerul SJU, Tudor Năstăsescu.

Nu se știe exact ce s-a întâmplat

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) a demarat o anchetă în acest caz. „Deocamdată, nu sunt întrunite condiţiile unei contravenţii sau ale unei infracţiuni, dar cercetările sunt în derulare", a precizat reprezentantul IPJ Tulcea, Sorin Ţugui. O anchetă similară a început şi conducerea unităţii de învăţământ.

Articole Recomandate
Comentarii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2019 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
sanatate.n-nxt.26