Elixir-minune pentru vedere. Bea această băutură pentru rezultate imediate

imagine cu rol ilustrativ, FOTO unsplash
imagine cu rol ilustrativ, FOTO unsplash

Afinele și goji sunt renumite pentru capacitatea lor de a proteja și menține vederea, de a întări imunitatea și de a crește nivelul de energie al organismului.

Ai nevoie de 

• 3 linguri de afine 
• 2-3 linguri de goji 
• 1 pahar cu apă, lapte sau iaurt

Pune fructele în blender, adaugă apa, laptele sau iaurtul și mixează până obții o compoziție lichidă, omogenă. Sucul rezultat consumă-l imediat.

Fructele de pădure conțin vitamine și antioxidanți puternici, care ne apără de bolile cronice sau degenerative (precum artrita reumatoidă, Alzheimer și cancer) și de îmbătrânirea prematură.

Despre goji numai de bine. Aceste fructe de pădure sunt considerate fructe-minune sau fructele longevității, datorită cantității foarte mari de antioxidanți, în special carotenoide. Goji sunt mult mai bogate în beta-caroten decât morcovii și conțin de 500 de ori mai multă vitamina C decât o portocală și mai mult fier decât spanacul. 

În fructele de goji se găsește o cantitate importantă de zeaxantină, un antioxidant care protejează retina de daunele radicalilor liberi și a altor factori oxidativi, și care scade riscul de degenerescență maculară. Aceasta este o boală oculară frecventă la persoanele vârstnice, care duce la diminuarea vederii, până la orbire, scrie lataifas.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel