Elton John, vaccinat cu trei doze, are COVID. Starul și-a reprogramat unele concerte

Adisa Codruț |
Data publicării:
Elton John     FOTO: captură video Faceboook/Elton John
Elton John FOTO: captură video Faceboook/Elton John

Starul Elton John a testat pozitiv cu COVID. Acesta și-a reprogramat unele concerte.

Starul Elton John și-a reprogramat două concerte după ce acesta s-a îmbolnăvit de COVID. Concertele trebuiau să fie susținute la American Airlines Center din Dallas, SUA. Cântărețul este vaccinat cu toate cele trei doze de vaccin anti-COVID și se confruntă cu o formă ușoară de coronavirus, se arată într-un comunicat dat publicității.

Echipa lui Elton John a anunțat fanii printr-un mesaj:

”Cu mare regret anunț faptul că datele turneului Farewell Yellow Brick Road din Dallas, stabilite pentru marți, 25 ianuarie și miercuri, 26 ianuarie, trebuie amânate, deoarece Elton a fost recent testat pozitiv pentru COVID-19. Din fericire, Elton este complet vaccinat și în plus are doza a treia și se confruntă doar cu simptome ușoare. Fanii ar trebui să-și păstreze biletele. Elton și turneul Farewell Yellow Brick Road așteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă în curând”, arată Antena 3.

Cântăreţul Elton John, în vârstă de 74 de ani, a fost supus unei operaţii de şold toamna trecută, fiind nevoit să-şi reprogrameze concertele de la Paris din octombrie 2021 pentru iunie 2023, şi îşi va relua turneul de adio în ianuarie 2022 la New Orleans, a anunţat artistul. "La sfârşitul vacanţei de vară, am căzut şi sufăr, de atunci, de dureri de şold şi de un disconfort considerabile", a declarat megastarul într-un comunicat. "În pofida unui program de recuperare intensiv şi a tratamentului specializat, durerea a continuat să se înrăutăţească şi mi-a fost din ce în ce mai dificil să mă mişc", a mai spus el.

"Am fost sfătuit să mă operez cât mai curând posibil pentru a-mi recăpăta pe deplin forma fizică şi pentru a mă asigura că nu există complicaţii pe termen lung", a mai spus Elton John. Această intervenţie chirurgicală ar trebui să-i permită "să-şi reia turneul în ianuarie 2022 la New Orleans", se mai arată în comunicat.

El promite, de asemenea, ca va relua spectacolele anul viitor. Concertele programate pentru 10, 12 şi 13 octombrie 2021 la Accor Arena din Paris sunt, prin urmare, amânate pentru 25, 27 şi 28 iunie 2023. Cântăreţul şi-a început turneul de rămas bun, numit "Farewell Yellow Brick Road", în 2018, planificând peste 300 de concerte în trei ani în întreaga lume, înainte ca acesta să fie afectat de situaţia sanitară provocată de pandemia de coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel