Emil Boc s-a vaccinat împotriva COVID: Nimeni nu este în siguranță. Ce vaccin i-a fost administrat

Adisa Codruț |
Data publicării:
Primarul Clujului s-a vaccinat luni, 15 februarie  FOTO: Facebook Emil Boc
Primarul Clujului s-a vaccinat luni, 15 februarie FOTO: Facebook Emil Boc

Emil Boc, primarul Clujului, s-a vaccinat luni, 15 februarie, împotriva infecției COVID. Acesta îndeamnă oamenii să se imunizeze.

Emil Boc, primarul Clujului, s-a imunizat luni, 15 februarie, cu prima doză din vaccinul AstraZeneca. După vaccinare, acesta a notat pe Facebook următoarele: 

”Azi m-am vaccinat cu vaccinul AstraZeneca. Totul Ok. Recomand tuturor să se vaccineze. Nimeni nu este în siguranță până când toți vom fi în siguranță! Maratonul continuă, în final toți vom fi învingători! Mulțumiri speciale corpului medical clujean pentru profesionalism, implicare și sprijin în combaterea pandemiei COVID-19. Până în data de 14 Februarie, în județul Cluj s-au vaccinat 62.980 persoane, dintre care 39.511 în prima etapa și 22.569 în etapa a doua”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel