Endometrioza poate fi învinsă, susține o prezentatoare TV, însărcinată în 27 de săptămâni

DCMedical Team |
Data publicării:
Diana Pârvu  FOTO: Diana Pârvu
Diana Pârvu FOTO: Diana Pârvu

Diana Pârvu, prezentatoare TV, este însărcinată după ce a învins endometrioza,boală ce poate duce la infettilitate.

Prezentatoarea TV Diana Pârvu a anunțat că este însărcinată cu o fetiță la 3 ani după ce a reușit să învingă diagnosticul de endometrioză, afecțiune care duce la infertilitate.

”Pentru unii, Februarie este luna iubirii, pentru mine este luna în care m-am operat de ENDOMETRIOZA. Luna în care, acum 3 ani, viața mi s-a schimbat și iată că astăzi, în luna februarie, sunt însărcinată cu o fetiță pe care abia aștept să o cunosc. (...) Vreau să știți, cele care aveți endometrioză, că lupta nu este pierdută și că există speranță. Puteți să vă operați și să fiți bine, să deveniți mame. (...) Important este sa alegeri medicul potrivit”, a scris Diana Pârvu pe o rețea de socializare, potrivit Spectacola.

Endometrioza este o boală progresivă, de multe ori debilitantă care afectează 10% la 15% dintre femei în timpul anilor lor de reproducere, ducând la infertilitate ȋn 30-40% din cazuri. Endometrioza presupune, la nivel anatomic, multiplicarea aberantă a celulelor endometrului ce migrează în afara uterului, spune medicul ginecolog Elvira Brătilă pentru DC Medical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel