Euthyrox, un nou transport spre România. Când va fi disponibil pe piață

Georgiana Ioniță / 28 Martie 2020 / 15:27
Medicamente
Medicamente

Anca Crupariu, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale a Medicamentului, a spus că la începutul lunii aprilie va ajunge un nou transport de Euthyrox în România.

"Euthyrox va fi disponibil pe piaţă. Avem semnale de la deţinătorii autorizaţiei că, în continuare, în data de 2-3 aprilie, va ajunge un nou transport cu cantităţi semnificative în ţară. Apoi, în data de 5-9 aprilie, un alt transport va pleca din Germania spre România. Lucrurile sunt sub control.

Un alt mesaj foarte important este că un distribuitor engross s-a adresat agenţiei cu intenţia de a face import paralel pentru Euthyrox. Lucrurile sunt deja în discuţie cu autoritatea care a eliberat autorizaţia de punere pe piaţă pentru acest medicament, tocmai, pentru a se verifica valabilitatea autorizaţiei, pentru a se verifica identitatea acelui medicament pe bază de levotiroxină cu cel autorizat în România", a declarat Anca Crupariu, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale a Medicamentului, la Antena 3.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy