Euthyrox, un nou transport spre România. Când va fi disponibil pe piață

Medicamente
Medicamente

Anca Crupariu, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale a Medicamentului, a spus că la începutul lunii aprilie va ajunge un nou transport de Euthyrox în România.

"Euthyrox va fi disponibil pe piaţă. Avem semnale de la deţinătorii autorizaţiei că, în continuare, în data de 2-3 aprilie, va ajunge un nou transport cu cantităţi semnificative în ţară. Apoi, în data de 5-9 aprilie, un alt transport va pleca din Germania spre România. Lucrurile sunt sub control.

Un alt mesaj foarte important este că un distribuitor engross s-a adresat agenţiei cu intenţia de a face import paralel pentru Euthyrox. Lucrurile sunt deja în discuţie cu autoritatea care a eliberat autorizaţia de punere pe piaţă pentru acest medicament, tocmai, pentru a se verifica valabilitatea autorizaţiei, pentru a se verifica identitatea acelui medicament pe bază de levotiroxină cu cel autorizat în România", a declarat Anca Crupariu, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale a Medicamentului, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel