Expert Oxford: În prezent nu există al doilea val de COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Test coronavirus    Foto: pexels.com
Test coronavirus Foto: pexels.com

Un expert britanic de la Universitatea Oxford susține că în acest moment Anglia nu se află în al doilea val de COVID-19.

Un expert englez de la Universitatea din Oxford afirmă că Marea Britanie nu intră într-un al doilea val de infecții cu COVID-19. Declarația acestuia a fost făcută în contextul în care secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a avertizat ieri că Marea Britanie ”trebuie să facă tot ce îi stă în putință” pentru a opri un al doilea val de infectări cu coronavirus, despre care a spus că începe să se întâmple în Europa.

”În prezent, nu există un al doilea val. Ceea ce vedem este o creștere accentuată a numărului de persoane sănătoase care poartă virusul, dar care nu prezintă simptome. Aproape toți sunt tineri. Ele sunt observate deoarece în cele din urmă există un sistem larg de testare și urmărire națională”, susține expertul Carl Heneghan de la Universitatea din Oxford.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Aerosol versus fum

01 mai 2024, 15:45
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel