Fetiță de 3 ani, internată în stare gravă cu COVID-19. Avea rude venite din Italia

Adisa Codruț |
Data publicării:
Bebeluș  FOTO: pexels.com
Bebeluș FOTO: pexels.com

O fetiță în vârstă de trei ani din  Băilești a fost internată la Craiova, în stare gravă, iar medicii au descoperit că are COVID-19. Fata intrase în contact cu rude venite din Italia. 

Inițial, fetița a fost internată la secția de Pediatrie a Spitalului Băilești, după ce a avut convulsii, dar după ce a ieșit pozitiv la testul COVID-19, a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase Craiova.

Părinții ei, precum și cei șapte frați, sunt suspecți de COVID-19, la fel și mătușa fetiței alături de care aceasta este internată.

Se pare că, în urmă cu duă săptămâni, fetița ar fi intrat în contact cu mai multe rude venite din Italia  și este posibil ca virusul să-l fi contactat atunci, notează Antena3

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel