Fiica lui Adi Minune a suferit de depresie postnatală: „M-au ținut vreo șase luni aceste stări”

DCMedical Team |
Data publicării:
Karmen Simionescu
Karmen Simionescu

Karmen Simionescu a trecut prin momente grele după ce a devenit mămică. Ce a pățit artista?

Karmen Simionescu se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată. În urmă cu doi ani, aceasta a devenit mamă la vârsta de doar 21 de ani. Puțini oameni au știut prin ce perioadă grea trece artista. Primele șase luni după naștere, fiica lui Adrian Minune s-a luptat cu depresia postnatală. Aceasta plângea foarte mult și nimeni și nimic nu o mai putea face fericită. 

Karmen și-a dat seama că suferă de depresie postnatală și a apelat la ajutorul specialiștilor. Aceasta spune că din cauza schimbărilor care au apărut în viața ei, se simțea mereu tristă și abătută.

 "Plângeam din orice. Mama i-a cumpărat Sofiei o căciuliță cu urechi, eu când am văzut-o plângeam. Când vedeam că sunt toți lângă mine și încearcă să mă ajute, mai tare plângeam. M-au ținut vreo șase luni aceste stări. După vreo 3-4 luni am început să mă duc la psiholog. Cel mai important este să înțelegi că nu e vina ta. După naștere devii un om nou”, spune ea.

Află continuarea pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel