Florin Cîțu: orice voce împotriva campaniei de vaccinare subminează efortul nostru de a reveni la normalitate

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Vaccin COVID-19  FOTO: pixabay
Vaccin COVID-19 FOTO: pixabay

Premierul Florin Cîțu a declarat marți, 20 aprilie, că trebuie eliminată orice voce care este împotriva campaniei de vaccinare anti-COVID. 

Înaintea obișnuitei confeirnțe de presă a medicului valeriu Gheorghiță, premierul Florin Cîțu a făcut câteva precizări.

”Vaccinarea este singura soluție de a ieși din această pandemie. Avem acum dozele necesare, avem mai multe. Putem dacă avem suficienți putem să vaccinăm mai mult de 5 milioane de de persoane la sfârșitul lunii mai. Avem doze pentru mai mult de 10 milioane de persoane la sfârșitul lunii iulie, doar trebuie să transmitem mesajul că singura soluție de a reveni la normalitate, de a avea o viață normală, de a merge la concerte, teatru, restaurante, de a călători - este să ne vaccinăm!

De aceea facem toate aceste eforturi. Din partea sectorului privat avem toată susținerea în această campanie. (...) Ceea ce facem noi acum este să eliminăm acele voci care mai există împotriva campaniei de vaccinare! Orice voce împotriva campaniei de vaccinare, de oriunde ar fi veni ea, această voce subminează un efort al nostru, al tuturor, de a reveni la normalitate cât mai curând”, a afirmat premeirul Florin Cîțu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel