Germania a pus Bucureștiul și 17 județe pe lista „zonelor de risc”. Amenzi uriașe

Adisa Codruț |
Data publicării:
Călătorie
Călătorie

Germania a inclus Bucureștiul și 17 județe ale României în lista zonelor de risc. Ce trebuie să facă românii care pleacă în Germania din aceste zone: 

Ambasadorul României la Berlin, Emil Hurezeanu, a anunțat că autoritățile germane au actualizat miercuri seară evaluarea regiunilor din România considerate drept „zone de risc”.

Călătorii care vin în Germania din aceste zone trebuie să declare asta la sosire și trebuie să-și facă un test COVID, iar dacă mint, riscă amenzi ce pot ajunge până la 25.000 de euro, a anunțat ambasadorul Hurezeanu, la Digi24

Lista cu zonele din România pe care Germania le consideră „de risc” cuprinde:

Argeș
Bacău
Bihor
Brăila
 Brașov
 București
 Buzău
 Dâmbovița
 Galați
 Gorj
 Ilfov
 Mehedinți
 Neamț
 Prahova
 Ialomița
Timiș
 Vaslui
 Vrancea.

Evaluarea zonelor de risc se face de câteva ori pe săptămână în Germania. În urmă cu câteva zile, erau numai șapte județe din România incluse în această categorie. Criteriul este să nu existe mai mult de 50 de cazuri de infectare la suta de mii de locuitori, notează Digi24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel