GERMANIA, COVID-19: Angela Merkel anunță noi restricții din 16 decembrie până în 10 ianuarie

Adisa Codruț |
Data publicării:
Covid-19. Foto: Pixabay
Covid-19. Foto: Pixabay

Cancelarul federal german Angela Merkel a anunțat că din 16 decembrie vor fi introduse noi restricții pentru că cele luate până acum nu au stăvilit valul de infectări COVID-19. 

Anunțul a fost făcut duminică de cancelarul federal Angela Merkel, care  a spus că lockdown-ul parţial instituit până acum "nu a fost suficient”.

Toate magazinele neesenţiale, precum şi şcolile şi creşele vor fi închise în Germania începând cu ziua de miercuri, 16 decembrie, până pe 10 ianuarie, în încercarea de a opri al doilea val al epidemiei de coronavirus, notează Agerpres.

Constatând un număr "foarte mare de decese" cauzate de COVID-19 şi o "creştere exponenţială" a contaminărilor, lidera conservatoare a spus că autorităţile germane "sunt constrânse să acţioneze şi acţionează acum".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel