Ghid pentru detoxifierea organismului în sezonul rece

Angela Sabău |
Data publicării:
Detoxifierea
Detoxifierea

Sezonul rece vine cu avantaje și dezavantaje. Detoxifierea, însă, are mereu avantajele ei. Iată un mic ghid pentru a scăpa de toxine după excesul alimentar de sărbători. 

Mâncatul sănătos și dormitul bine sunt cele două aspecte importante ale vieții pe care nu le putem evita. S-ar putea să treci la dietă pentru a pierde câteva kilograme sau o creștere eficientă în greutate, să faci exerciții energice sau rapide pentru a rămâne concentrat pe stilul de viață sănătos și pentru a fi în formă. Dar uneori corpul tău nu cere asta. Mai degrabă are nevoie de ședințe de detoxifiere. În această iarnă îți poți detoxifia organismul în cel mai simplu mod posibil.

Iată cum:

GHIMBIR ȘI LĂMÂIE

Simțiți gustul picant al ghimbirului și cel de lămâie în ceaiul dvs. Puteți face o băutură caldă și rece pentru a vă detoxifia corpul. Acest ceai poate fi consumat la orice ora din zi. Ce este impresionant? Acest ceai este natural, nu ar trebui consumat cu  zahăr și nu conține cofeină. Combinația de ghimbir și lămâie vă curăță corpul și stimulează metabolismul.

APĂ DE COCOS

Apa de cocos este una dintre băuturile care hidratează corpul la maximum. Este bogată în potasiu și elimină substanțele toxice și impuritățile din corp. Poți consuma apă de cocos în fiecare zi, dar este mai bine să menții niște limite. Este una dintre acele băuturi de detoxifiere care ameliorează tensiunea și stresul într-o clipă.

SFECLĂ ROȘIE ȘI MORCOV

Sfecla roșie este un superaliment. Îmbunătățește fluxul sanguin și scade tensiunea arterială. Pe de altă parte, morcovii excretă toxine și tind să fie un puternic detoxifiant. Sucul este menit să elimine impuritățile și să faciliteze procesul digestiv al corpului.

SUC DE FRUCTE 

Fructele și legumele sunt ingredientele care pot fi etichetate ca detoxifianți puternici. Ele îndepărtează impuritățile și curăță canalele care își găsesc drumul către ficat. Sucul de fructe, cum ar fi sucul de mere, are puterea de a curăța complet ficatul. Acidul malic prezent în sucul de mere te va ajuta să îți cureți organismul.

CEAI DE TURMERIC

Bucură-te de proprietățile nutriționale pe care le oferă ceaiul de turmeric. Acest frumos amalgam de turmeric și moringa deschide calea pentru o detoxifiere ușoară. Calmează durerea și întinde ligamentele. Acest ceai nu numai că îți va curăța corpul, dar va oferi medicamente proceselor spectaculoase ale corpului tău.

Pentru a asigura o detoxifiere eficientă, asigur-te că urmezi ghidul de detoxifiere potrivit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel